Find den som original, Eames stol kopi eller brugtMåske du ikke genkender navnet ”DSW”, men du genkender garanteret designet bag denne populære spisebordsstol. Eames stolen er blevet synonym med god smag inden for møbeldesign. Derfor finder du denne stol i utallige af danske hjem. Det er et legesygt, funktionelt og yderst komfortabelt design, som appllerer til alle aldersgrupper. Ikke mindst har yngre par taget dette design til sig. Da det som de fleste designervarer ikke er en stol i den billigere ende, så vælger mange at købe en Eames stol kopi fra irske webshops.
 

Historien bagved Eames designs

Designerparret Charles og Ray Eames designede den kendte DSW stol tilbage i 1950´erne. De skabte designs med formålet at: ”Getting the most of the best to the greatest number of people for the least”. Der er blevet eksperimenteret rigtig meget med materialer i fremstillingen af denne og lignende af deres designs. I 1940´erne prøvede de sig frem med krydsfiner og aluminium, men dette gav ikke optimale resultater. Derfor gik de over til glasfiber og polyester. Disse materialers super anvendelighed til at skabe stole var revolutionerende og var ikke blevet set før. De vandt blandt andet en konkurrence ved Museum of Modern Art for ”Low-Cost Furniture Design” i 1948. i 1950 så de første Eames stoledesigns dagens lys herunder DSW-stolen.

Beskrivelse af Eames DSW stolens design

DSW stolen har en hård plastic-skal som sæde og en base lavet i træ. Alle materialer er miljøvenlige, og man får altså fedt design med god samvittighed. Sædet er lavet i ét stykke, der giver det ikoniske udtryk. Det er samtidig en utrolig behagelig stol, der er skabt til menneskets former. Stolen smyger sig derfor om kroppen, når man sidder i den. Det smukke design mikset med høj komfort er blot nogle af årsagerne til den store popularitet af DSW stolen.

Du kan få stolen i et væld af farver og basen i forskelligt træ, så du kan få din favorit. Om du køber en original eller en Eames DSW kopi, så er der masser af muligheder. Det kan du blandt andet se hos førende forhandlere som 122design eller voga.

Eames Stol Kopi, Brugt eller original

Er du vild med DSW-designet eller andre af Eames-stolene, så er der flere måder, du kan få det legende og friske design ind i dit hjem. Har du penge nok på kontoen, kan du gå efter en original, som enten kan købes på nettet eller i boligbutikker. De koster omkring 3.500 og opefter alt efter hvilke farver og materialer, du vælger. Det ryger hurtigt op i mange tusinde, hvis du skal bruge til et helt spisebord. Skal du blot have en enkelt, er det måske lidt mere overkommenligt.

Du kan også købe stolen brugt. Det kan være opslag i aviserne, online aviser som Den blå avis eller på auktioner. Husk altid at være forsigtigt, når du køber brugte designmøbler. Se stolen i virkelighede før du beslutter dig, og vær opmærksom på, om produktet eventuelt kunne være stjålet. Er der fx en kvittering?

På grund af priserne på de originale stole og på grund af usikkerheden med brugte møbler, så er det blevet et populært valg at købe en Eames stol kopi herunder den populære DSW. Som omtalt på de andre sider også, så er det lovligt at købe Eames kopistole fra irske Webshops, når du køber til dit eget forbrug. Der er andre regler om ophavsret i Irland, og det er derfor lovligt.

Hvor passer DSW stolen i dit hjem?

Indret dit hjem med det flotte Eames stoledesignDSW Eames stolen er kendt for sit sjove design og farverige univers, der kan give et frisk pust i ethvert rum. Mest populært er det at bruge designet til spisebordet. Her skal man måske have fat i 4-6. Det kan være i samme farve, hvis man vil holde det enkelt. Du kan også vælge forskelligfarvet sæde, hvis det skal være vildt og udfordrende. Dog er det en god idé at vælge samme base, da det giver den bedste balance.

Udover at være en formidabel spisebordsstol, er det også en stol, der er perfekt til at have på et kontor eller studie. Skal du fx have kunder på besøg eller har du din egen praksis er det en stol, der kan hjælpe med at skabe et harmonisk og indbydende udtryk. Den kan også bruges som kontorstol i et fedt og moderne kontor. Den passer ind i rigtig mange miljøer og giver alle steder et rent og stilet udtryk.

Fremtiden for DSW Stole

Designet kom frem i 1950 og var på den tid et frisk og moderne design. Det er den stadigvæk. Med sit rene og elegante udtryk, er det et design, der vil passe ind selvom indretningstrends vil ændre sig. Det er blevet en sand klassiker, der viser god stil og skaber skønne rum. Den høje komfort, de miljøvenlige materialer og det skønne design, gør Eames stolen til en god investering.

Om du vil købe en original eller en Eames stol kopi er noget, du skal tænke over. Kopimøblerne kan købes identiske med originalerne og på den måde er der ikke forskel. Du kan få mere information ved at gå ind på en irsk webshop, der har specialiseret sig netop i at reproducerer de fede designs, så de bliver mere tilgængelige for folk.

Eames DSW Stol Mål:

  • Bredde: 44 cm
  • Højde : 82 cm
  • Dybde : 50 cm
  • Sæde højde : 44 cm